1-2 dages levering
Gratis fragt på ordre over 299,-
365 dages returret
0
Kurv
Man - fre: 8:30 – 15:30

Startpakker

 • Add to Wishlist
  Tilbud

  EMMIBABY Luksus Startpakke – Dusty Rose

  DKK1,799.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  Tilbud

  EMMIBABY Baby Startpakke – Midnight Blue

  DKK999.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  Tilbud

  EMMIBABY Luksus Startpakke – Sky Grey

  DKK1,799.00
  Tilføj til kurv
 • Add to Wishlist
  Tilbud

  EMMIBABY Baby Startpakke – Sand

  DKK999.00
  Tilføj til kurv

1-2 dages levering

På alle lagervarer

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over 299 kr.

100 DAGES BYTTERET

Returner hutigt og nemt

Hvorfor skal du vælge en startpakke

Der er mange grunde – men vi har oplistet nogle af de vigtigste herunder

Roligt design

Hos Emmibaby er vores mål, at skabe produkter til de små, som fremmer et roligt og trygt miljø, når det er sovetid. Vores babyudstyr er derfor designet i afdæmpede farver og rolige print, som også passer fint ind i den nordiske indretning. Til glæde for både baby og forældre.

100% økologisk bomuld

Kun det bedste er godt nok til din baby, og derfor er alle vores produkter produceret i 100% økologisk bomuldssatin. Vi går ind for babyudstyr fri for al skadelig kemi, og vi benytter certificerede fabrikker til produktionen.

Fair pris

Hos Emmibaby designer vi selv vores produkter, og får dem produceret på fabrikker i Indien. Det betyder vi har sparet et mellemled, og kan holde priserne nede. Vi vil gerne give alle forældre muligheden for at købe lækkert økologisk udstyr, uden at gå på kompromis med prisen.

3 smarte funktioner

Se mere til 3 af vores smarte features herunder

Vendbart design

Vores produkter har en ensfarvet side og en side med vores unikke håndtegnet print, så du selv kan bestemme hvilket udtryk den skal have.

Økologisk bomuld

Alle vores kollektioner er produceret af det blødeste 100% økologiske bomulds stof. Det er produceret på certificerede fabrikker i Indien, og er 100% fri for skadelig kemi.

Nem at vaske

Nordisk design Designet er nordisk inspireret og de støvede farver vil passe ind i et hvert hjem. Vores fokus er altid babys behov, og derfor finder du kun rolige prints og farver hos Emmibaby.

Dét siger kunderne om os

Læs herunder hvad nogle af dem siger

“lækker babynest og virkelig god kundeservice! Handler helt sikkert på emmibaby igen!”

 

Sophia

“Fantastisk kvalitet.”

 

Denize Kunckel

“Fantastiske produkter!
Det er en skøn startpakke de har! Det at man skal kan få lov at vælge hvilket farver man gerne vil havde giver mere en frihed, samt elsker at alle produkterne kommer i et lækkert net som man kan bærer det i 🙏🙏.”

 

Nanna Jørgensen

Alt du skal vide om vores startpakker

Læs herunder og bliv klogere på hvad en babynest kan bruges til

Når du står som kommende forældre og skal købe udstyr til din baby, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i.

 

Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej, og derfor har vi flere forskellige startpakker, med forskelligt antal produkter og flere farve muligheder. Fælles for alle startpakkerne er, at du altid spare en masse penge. Fordi vi ved at det tit er en stor omkostning at købe de første ting ind til baby.

 

Skulle du have et ønske om at mixe forskellige farver i en af pakkerne er det bestemt også en mulighed, du kan blot skrive det i bemærkningen til din ordre, eller kontakte os, så hjælper vi dig.

 

Med en startpakke fra Emmibaby kommer du godt fra start med indkøb til din baby. De findes i alt fra to produkter og op til seks produkter som er i vores luksus startpakke som indeholder babynest, ammepude, sengerand, baby sengetøj, tæppe og stofbleer.

 

Har du spørgsmål til startpakkerne, er du meget velkommen til at kontakte os 🙂

Hvad er en startpakke?

Vi vil gerne gøre det nemmere for dig, når du skal til at shoppe udstyr til din baby, og derfor har vi samlet en masse forskellige startpakker, med alt hvad du behøver til din baby.

Startpakkerne indeholder lige fra to til seks produkter i vores luksus startpakke. Du sparer altid 20% ved at købe en af vores startpakker.

 

Hvad gør startpakken godt for?

Det bliver hurtigt en stor udskrivning, når du står og skal købe ind til din lille ny, især hvis det er dit første barn. Derfor vil vi gerne give dig en ekstra god pris, når du vælger at købe flere produkter.

 

Hvilke produkter indeholder startpakkerne?

Som sagt har vi flere forskellige pakker, faktisk mere end 10 sammensætninger. Du kan se alle pakkerne herover.

 

Kan man mixe farverne i startpakkerne?

Som standard er hver startpakke i samme farve/print, men hvis du eks. ønsker en grå babynest, rosa ammepude og blå sengerand kan det sagtens lade sig gøre. Du er mere en velkommen til at kontakte os, for at få dine favoritter blandet som du ønsker det.

 

Roligt design

I designet på vores produkter, har vi sat stort fokus på beroligende farver og print. Studier viser, at babyer og børns mentale sind styres meget af deres omgivelser.

Og netop små børn, og især babyer tager alle indtryk til sig, og det kræver meget for hjernen at bearbejde alle disse indtryk. Vidste du at hver gang baby åbner sine øjne, sluger de indtryk til sig? Så blot det at kigge på en væg, eller en farve, har stor betydning.

Derfor er det vigtigt for os, at vores produkter som er skabt til at din baby skal sove i, giver et roligt og trygt sovemiljø som ikke opfordre til leg.

 

Hvordan vasker man produkterne?

Vi har lavet en side med vaskeanvisninger på alle produkterne her.

 

Certificeret økologisk bomuld

Alle vores produkter er produceret af 100% økologisk bomuldssatin, som er det absolut blødeste stof. Vi bruger kun certificerede fabrikker til at producere vores produkter. På den måde er vi nemlig sikre på at de lever op til de strengeste krav hvad angår, kvalitet, materialer, omtanke for miljøet samt at de arbejder under gode arbejdsforhold og at de selvfølgelig ikke indeholder skadelig kemi.

Du kan derfor trygt ligge din baby i vores produkter, faktisk uden at vaske dem først.